Tracking the Heroes of Telemark

Gå i fotsporene til Tungtvannsabotørene

Påklednings guide

Turen starter på en parkerings gruslomme ved FV37, deretter beveger vi oss ned i juvet hvor det er ulendt turterreng. Anbefalt bekledning er vann avstøtende og vindtett. Gruppen vil bruke tau til å gå opp og ned juvet, det er derfor viktig at deltagere har med hansker for å få et bedre grep om tauverket. Det oppfordres til å ta med ekstra skift i en plastikk pose.

 


Vinter pakkeliste:

1.) Vannavstøtende fjellsko
2.) Vind/dun jakke
3.) Tur/skibukse
4.) Ullundertøy
5.) Hansker
6.) Brodder/sammenleggbare staver
7.) Sitteunderlag


Sommer pakkeliste:

1.) Fjellstøvler
2.) Shorts og t-skjorte (varmt vær)
3.) Regntøy (dårlig vær)
4.) Tynn vindjakke og bukse (m/god fukttransport)
5.) Hansker


Parkering:

GPS koordinater til parkering ved gruslommer på FV37
59°52'43.3"N 8°30'43.2"E










Bli med!

Du kan bli med på en unik opplevelse i Sabotørruta på Rjukan!

Vi inviterer til en guidet tur med lunsj i den siste delen av sabotørruta fra 2.Verdenskrig.

Kjøp billetter her

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Mia: telefon: 902 51 388 eller e-post brave@bravenorway.no


Hvem jobber vi med?

Våre kunder

Norske og utenlandske turister

Er du interessert i å lære mer om krigshistorie, kulturhistorie, ha opplevelser utendørs, og kanskje adrenalin aktiviteter?
Da er Brave noe for deg.

Bedrifter, event og reise byårer

Ønsker du å ta med din gruppe på en ny og flott opplevelse i Norge? Vi har flere bedrifter, og andre eventselskaper som har arrangert turer til Rjukan der vi har bistått med aktivitetene.

Tilbakemelding fra våre kunder

Jeg var invitert på Top Secret Dining mandag 11. juni i år. Det ble en uforglemmelig opplevelse. Alle som deltok for å gjøre dette til en opplevelsesrik aften var dedikerte og dyktige. Rammene kunne ikke vært bedre, og gjennomføring fra start til slutt var spennende, underholdende og lærerik.

Dere brakte oss tilbake i tid, gjorde historien levende og gav oss en stor opplevelse. Maten var også veldig god, og utrolig at dere klarte å tilberede et så godt måltid, tre retter, på toppen av Gaustatoppen. Dette er et spennende produkt og en opplevelse som alle som er heldige å oppleve den må sette stor pris på. Jeg ønsker dere lykke til med innsalget. Får vi noen henvendelser hvor dette passer så kan vi med god samvittighet anbefale den på det sterkeste.

Reiselivsdirektør Visit Telemark
Caroline Laurhammer