Top Secret Dining

Ønsker du en middagsoppevelse utenom det vanlige?

Hva er Top Secet Dining

Top Secret Dining tar deg med tilbake til en tid hvor jernteppet strekker seg gjennom Europa og det er høy spenning mellom øst og vest.
Bli med på en hårreisende middagsopplevelse med god mat og fengslende historier. Vi garanterer raske hjerteslag.

 


Tre-retters middag i 1800 meters høyde.

Brave inviterer til en annerledes middag i NATOs tidligere radiorom. God mat levert fra Mathuset Eyde med fokus på at de leverer lokale matvarer fra Telemark.

Gaustabanen opp

I 1954 sa NATO ja til å finansiere utbygging av tunell med heis opp til Gaustatoppen (1883 meter). Vi bruker Gaustabanen for å frakte gjestene opp.

Interaktivt med skuespillere

Vi tar deg tilbake i tid, til den kalde krigen, gjennom 60, 70 og 80-tallet til Berlin murens fall. Spenningen mellom supermaktene tidligere Sovjetunionen og USA var en stor maktkamp og lille Norge var med som støttespiller.

Bli med på en anerledes middagsopplevelse?

Kontakt oss for mer informasjon

Send oss en e-post

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Mia: telefon: 902 51 388 eller e-post brave@bravenorway.no


Hvem jobber vi med?

Våre kunder

Norske og utenlandske turister

Er du interessert i å lære mer om krigshistorie, kulturhistorie, ha opplevelser utendørs, og kanskje adrenalin aktiviteter?
Da er Brave noe for deg.

Bedrifter, event og reise byårer

Ønsker du å ta med din gruppe på en ny og flott opplevelse i Norge? Vi har flere bedrifter, og andre eventselskaper som har arrangert turer til Rjukan der vi har bistått med aktivitetene.

Tilbakemelding fra våre kunder

Jeg var invitert på Top Secret Dining mandag 11. juni i år. Det ble en uforglemmelig opplevelse. Alle som deltok for å gjøre dette til en opplevelsesrik aften var dedikerte og dyktige. Rammene kunne ikke vært bedre, og gjennomføring fra start til slutt var spennende, underholdende og lærerik.

Dere brakte oss tilbake i tid, gjorde historien levende og gav oss en stor opplevelse. Maten var også veldig god, og utrolig at dere klarte å tilberede et så godt måltid, tre retter, på toppen av Gaustatoppen. Dette er et spennende produkt og en opplevelse som alle som er heldige å oppleve den må sette stor pris på. Jeg ønsker dere lykke til med innsalget. Får vi noen henvendelser hvor dette passer så kan vi med god samvittighet anbefale den på det sterkeste.

Reiselivsdirektør Visit Telemark
Caroline Laurhammer