Tracking the Heroes of Telemark

Gå i fotsporene til Tungtvannsabotørene

Hva er Tracking the Heroes of Telemark?

Sabotørstien er veien de verdensberømte norske motstandsfolkene brukte under krigen for å ta seg frem fra Hardangervidda, og ned de bratte juvene til Vemork for å sprenge tungtvannsfabrikken. På turen får dere høre historien rundt en av de mest kjente og berømte aksjonene formidlet med fantastisk forteller glede av våre guider. Hele turen tar ca 2-3 timer, inkludert lunsjpause. En guidet tur ned og opp juvet er en opplevelse du sent vil glemme.

 

Turen passer for alle i normal fysisk form som er vant til å gå i ulendt terreng. 


Se påkledningsguide

Toppunkt: 1000moh

 

Stigning: 422 meter

 

Aldersgrense: 8 år

 

Lengde: 4.3km

 

Varighet: 2-3timer

 

Terreng: Sti/vei/tau

 

Tilgang: Helårs, til fots på sommer og ski/truger vinterstid


Hvem jobber vi med?

Våre kunder

Norske og utenlandske turister

Er du interessert i å lære mer om krigshistorie, kulturhistorie, ha opplevelser utendørs, og kanskje adrenalin aktiviteter?
Da er Brave noe for deg.

Bedrifter, event og reise byårer

Ønsker du å ta med din gruppe på en ny og flott opplevelse i Norge? Vi har flere bedrifter, og andre eventselskaper som har arrangert turer til Rjukan der vi har bistått med aktivitetene.

Tilbakemelding fra våre kunder

Jeg var invitert på Top Secret Dining mandag 11. juni i år. Det ble en uforglemmelig opplevelse. Alle som deltok for å gjøre dette til en opplevelsesrik aften var dedikerte og dyktige. Rammene kunne ikke vært bedre, og gjennomføring fra start til slutt var spennende, underholdende og lærerik.

Dere brakte oss tilbake i tid, gjorde historien levende og gav oss en stor opplevelse. Maten var også veldig god, og utrolig at dere klarte å tilberede et så godt måltid, tre retter, på toppen av Gaustatoppen. Dette er et spennende produkt og en opplevelse som alle som er heldige å oppleve den må sette stor pris på. Jeg ønsker dere lykke til med innsalget. Får vi noen henvendelser hvor dette passer så kan vi med god samvittighet anbefale den på det sterkeste.

Reiselivsdirektør Visit Telemark
Caroline Laurhammer